Υπηρεσίες

Οργάνωση Τελετής

Οργάνωση Μνημόσυνου

Πολιτική Κηδεία

Στολισμοί Τελετών

Αποτέφρωση

Επαναπατρισμός σορού

Γραφειοκρατικές Ενέργειες

Οργάνωση Τελετής με επαγγελματισμό & διακριτικότητα, είμαστε  δίπλα σας ώστε να σας διευκολύνουμε να αντιμετωπίσετε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.

Οργάνωση Τελετής με επαγγελματισμό & διακριτικότητα, είμαστε  δίπλα σας ώστε να σας διευκολύνουμε να αντιμετωπίσετε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.

Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν την οργάνωση Πολιτικής Τελετής, η οποία προηγείται της ταφής ή της αποτέφρωσης και δεν περιλαμβάνουν ιεροπραξίες από εκπροσώπους κάποιας θρησκείας.

Ο Στολισμός του Ιερού Ναού για μια επικήδεια τελετή είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια. Το γραφείο Μοσχόπουλος αναλαμβάνει το στολισμό για μνημόσυνα, κηδείες & συλλυπητήρια στεφάνια ώστε να αποφορτίζει τη βαριά ατμόσφαιρα και να αποδίδει τις πρέπουσες τιμές..

Τα γραφεία Μοσχόπουλος Σταύρος ανταποκρινόμενα στην κάθε επιθυμία για την τελετή που επιθυμείτε αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας και την οργάνωση της αποτέφρωσης με άψογο & αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό.

Τα γραφεία Μοσχόπουλος αναλαμβάνουν την διαδικασία του επαναπατρισμού από και  προς το εξωτερικό με συνέπεια & διεκπεραίωση όλων εκείνων των γραφειοκρατικών ενεργειών εκτελωνισμού.

Ο θάνατος δικού μας ανθρώπου μας συντρίβει ψυχικά ώστε να μην μπορούμε να διαχειριστούμε εύκολα την κατάσταση αυτή. Σε όλες αυτές τις πρώτες  στιγμές χρειάζεστε έναν έμπειρο διεκπεραιωτή των γραφειοκρατικών διαδικασιών, έναν σύμβουλο που διακριτικά θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες με ταχύτητα & επαγγελματισμό. Στα γραφεία μας θα βρείτε αμέριστη συμπαράσταση.