Ταφή Ζώων

Όσοι έχουν αποκτήσει κατοικίδιο στην ζωή τους γνωρίζουν το πόσο επώδυνη είναι η απώλεια τους. Οι μικροί μας φίλοι αξίζουν μια τελευταία τιμή με ενταφιασμό ή καύση.

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε στον πιστό σας φίλο ένα μέρος ανάπαυσης και μια τελευταία κατοικία. | Επιλέξτε το είδος της ταφής που επιθυμείτε.

Τα γραφεία Μοσχόπουλος Σταύρος δεν θα μπορούσαν να μην δείξουν ευαισθησία στην οδυνηρή και συνάμα απρόσμενη απώλεια του αγαπημένου μας κατοικιδίου.

Τα Γραφεία μας αναλαμβάνουν πλήρως την φροντίδα του κατοικίδιου σας. Παραλαμβάνουμε είτε από το χώρο σας, είτε από το ιατρείο που νοσηλευόταν το κατοικίδιο σας και αναλόγως της επιλογής σας μπορούμε να το πάμε

1.Σε ένα εκ των 5 ιδιωτικών νεκροταφείων για κατοικίδια που εδρεύουν στην ευρύτερη Αττική. Η ταφή μπορεί να γίνει και παρουσία σας επιλέγοντας εσείς ο ίδιος εάν θέλετε ομαδική (οικονομικότερη )ή ατομική(ακριβότερη) ταφή.
Στην περίπτωση ταφής έχετε την δυνατότητα καθημερινής επίσκεψής σας στο χώρο που είναι το κατοικίδιο σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Σε περίπτωση που θα θέλατε να παρατείνετε την παραμονή του κατοικίδιου σας πέραν των 2 ετών που είναι ο συνήθης χρόνος παραμονής υπάρχει σχετική επιβάρυνση.

2.είτε να πάει για καύση αποτέφρωση ,την οποία τεφροδόχο του κατοικιδίου σας επιστρέφουμε σπίτι σας. Μπορείτε να είστε παρόν κατά την διαδικασία αυτή η οποία κρατάει περίπου 1μιση με 2 ώρες

Επικοινωνήστε μαζί μας για οικονομικές λεπτομέρειες επι του θέματος και μετά χαράς θα σας κατευθύνουμε έτσι ώστε να λάβετε την σωστή απόφαση σε ένα τόσο τρυφερό ζήτημα για εσάς αλλά και για το αγαπημένο σας ζωάκι.